ОСНОВНИ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ

agsdi-people

CRM - управление на клиенти и ресурси

agsdi-alarm-2

Автоматизация и маркетинг

agsdi-shop

Склад и инвентар

agsdi-cloud-padlock

Интеграции

agsdi-pie-chart

Разходи и отчети

РЕЗЕРВАЦИОННА СИСТЕМА

Fitsys поддържа подробен календар с възможност за резервации. Системата разполага с много настройки, които може да прилагате за всички или индивидуално за отделно събитие и резервация. Една от много полезните функционалности, особено за групови резервации, които са повторяеми (например класове) е възможността за дублиране на множество резервации по дни, седмици. Възможно е и дублирането на единични резервации с клиентите в тях. Автоматично поддържане на списък с чакащи и известяване, напомнящи съобщения за клиент и служител и много други.

Онлайн резервации


Fitsys поддържа клиентски портал и мобилна апликация, през които вашите клиенти може да си запазват места онлайн за групови тренировки, за индивидуални тренировки, терапии и процедури. 

Системата е подходяща както за спортни обекти, така и за обекти, които предлагат лазерна епилация, естетични процедури, масаж, физиотерапия, процедури за лице и тяло, час за маникюр, за грим, за прическа и тн.

 

Защита от неявяване


Предлагаме инструменти с които ще ограничите до минимум злоупотребите от недобросъвестни клиенти, които резервират място и в последствие не идват. Системата следи и блокира тези клиенти от последващи резервации. Може да ограничите записването да става само при наличност по сметката (предварително оставен депозит), с предплатен пакет или директно плащане онлайн. Може и да начислявате задължения при неявяване както като конкретна сума, така и като посещение от абонамент или пакет.

Мобилно приложение с ваш дизайн


Персонализирано мобилното приложението с вашето име, лого, иконка и дизайн. Клиентите ще го асоциират само с вашият клуб и бранд.

Чрез мобилното приложение имате възможност да комуникирате с клиентите си без ограничения. Може да създавате ваше съдържание в системата или да пращате външни линкове на вашите клиенти. Промоции, оферти, блог постове, ваучери, подканване за резервация, подсещане за предстояща резервация и още над 20 автоматизирани известия.

Резервации

Клиента може да направи резервация по всяко време само с един клик от телефона си.

Управление профил

Клиента има достъп до собственият си акаунт на всякъде и по всяко време през мобилният си телефон. Настройки, абонаменти, история на покупки и извършени услуги, наличност в портфейла, предписани от вас действия – терапии, упражнения  и други.

CRM – УПРАВЛЕНИЕ НА КЛИЕНТИ И РЕСУРСИ

agsdi-people

Работа с клиенти

Fitsys позволява поддържане на пълна база данни за всеки ваш клиент – досие с възможност за персонализирани полета, история на действия в обекта ви, клиентски интерфейс, в който клиентите да следят посещенията и покупките си. Имате възможността и да начислявате задължения по множество критерии, както и да давате точки по система за лоялност. Системата позволява и бърза и лесна комуникация с клиентите и своевременното им уведомяване при важни промени. Разполагате с много опции за конфигуриране на абонаменти и пакети. Освен стандартните имате на разположение допълнителни като – споделяне, персонализиране, обвързване със служител, който ще изпълнява услугата, промоционални, семейни, и корпоративни планове.

agsdi-wallet

Клиентска сметка

Всеки клиент има собствена сметка. Тя може да се зарежда чрез сума от подаръчен ваучер или депозит, а вие определяте как клиента да използва средствата в нея. Сметката може да се използва и като кредитна, а в последствие клиента да погасява задълженията си. Ако активирате опцията за лоялност парите в нея ще се трупат автоматично.

agsdi-file-check

Детайлен клиентски картон

Личното отношение към клиента е в основата на изграждане на лоялност. Fitsys ви помага да покажете лично отношение.

 • комуникация с клиента през системата и запазване на цялата история – имейл, SMS, Viber и push  известия
 • конфигуриране и изпращане на анкети
 • задаване на цели
 • прикачване на файлове
 • конфигурация на персонални отстъпки за конкретна или група от стоки и услуги
 • клиентско досие с персонализирани полета – може да пишете и следите индивидуални тренировки, да описвате настройки на апаратурата, която е използвана, някакви медицински проблеми, заболявания, алергии, някакви предпочитания и всякаква информация, която искате да запазите за клиента и да имате достъпна при бъдещо посещение. Може да създавате каквито полета са ви необходими за вашата работа и за по-добро обслужване на клиентите ви. 
 • Директно снимане през телефона, качване на снимки, редакция на изображения – основно се използва за преди и след процедури

Контрол на достъпа


Системата на Fitsys може да контролира интелигентно, според вашите предпочитания, системата ви за контрол на достъпа. Вие обслужвате клиентите, а ние управляваме системата, без необходимост от използването на други приложения или софтуери и най-важното без никакво забавяне или изчакване.

Автоматично посещение

Успешното преминаване през дадена врата може автоматично да отнема посещение от клиентската карта.

Такса преминаване

Опита за преминаване през дадена врата може да таксува клиента и разреши достъпа или пък ако няма достатъчна наличност в сметката му да го забрани.

Контрол в реално време

Следите в реално време всяко преминаване през вратите. Имате цялата необходима информация за чекираната карта – имена на клиента, снимка, задължения по сметка, врата на която е маркирана картата, статус на преминаването.  За да е всичко завършено. Fitsys може да направи снимка(snapshot) в секундата на всяко преминава през точката за достъпа (врата или турникет).

Управление на ресурси


С Fitsys може да управлявате и ресурсите си – по време на извършване на услуга може да се блокира автоматично заетата апаратура или кабинет (пространство), така че да не се позволява резервация по същото време при друг служител, на когото е необходима същото оборудване или пространство.

АВТОМАТИЗАЦИЯ И МАРКЕТИНГ

СМС маркетинг с Fitsys - софтуер за оналйн резервации и управление на бизнеса

Маркетинг кампании и автоматизирани известия


Над 25 автоматизирани известия за клиенти и служители с 4 канала за получаване – SMS, Viber, Push и разбира се имейл. С Fitsys може да автоматизирате много голяма част от комуникацията.

Може да изпращате кампании и да следите успеваемостта им – % отворени имейли, ако сложите линк за резервации, може да се проследи колко направени резервации и на каква стойност има от кампанията.

Може да изпращате известия за:

 • Резервации

Записване, отписване, записване в списъка с чакащи и известяване когато дойде реда, известяване за предстояща резервация

 • Закупуване на стоки

Клиентите получават имейл в който може да включите описание за употреба на закупеният продукт и допълнително да го промотирате или да промотирате друг подходящ с този продукт и така да направите последваща продажба.

 • Рожден ден

Отбелязване и честитене на рожден ден на клиентите ви, даване на отстъпка или подарък, превръща клиентите ви в лоални.

 • Благодарствен имейл

Може да конфигурирате в края на деня всеки използвал вашите услугите да получи персонализиран благодарствен имейл.

 • Напомняния 

В случаите когато дадена услуга трябва да се извършва периодично единственото нещо което трябва да направите е да конфигурирате Fitsys да изпраща автоматично напомняне на всеки клиент, че е време за нова резервация. Напомняне за изтичащ абонамент ден или седмица предварително помага на клиентите както и на вас да нямате прекъсване в подновяването на пакетните оферти.

 • Маркетинг известия и пуш нотификации 

Може да изпращате съобщения с промоции, маркетинг известия, както и ако имате мобилно приложение да изпращате пуш нотификации директно на телефона на клиента ви с новини, важни съобщения или маркетинг известия 

СКЛАД И ИНВЕНТАР

Склад и инвентар


Системата разполага с всички инструменти за управление на много складове и продукти в различни обекти.

Детайлни отчети

С един поглед получавате информация какво се е случило в склада за дадения период. Заприхождаване, изписване, трансфер към друг склад, брак и използвани като консумативи за услуги. Цялата тази инфомрация може да бъде извлечена в excel или pdf формат и предадена за осчетоводяване.

Подсещане за наличност

Може да получавате подсещания при достигане на зададена от вас наличност за да не оставате без критични за вас артикули.

Ревизии

Може да направите частична(на един или няколко артикула) или пълна ревизия на всички артикули в склада. Ревизията ви предоставя информация за разликите и възможност автоматично да актуализирате количествата в системата спрямо реалните.

Разход консумативи

При изписване на стоки и консумативи от склада може да посочите, че са били използвани при извършване на услуги. Системата сама ще ги приспадне към общата себестойност на всички услуги и добави към отчета за разход на консумативите. Това е бърз и удобен вариант да си следите разходите.

Поръчки

Fitsys изчислява колко използвате от всеки продукт или консуматив и ви предлага необходимото количество за поръчка.

Разходи


Без контрол на разходите нито един бизнес няма да съществува дълго или поне няма да развие пълния си потенциал.

 • Автоматизирано изчисляване на част от разходите

Fitsys сама изчислява някои от директните разходи като комисионните, себестойността на услугите и продуктите, както и използваните консумативи.

 • Лесно въвеждане

Въвеждането на нови разходи става с минимални усилия. Ако маркирате, че сумата за разхода е взета от касата за деня Fitsys ще се погрижи да пусне „служебен износ“ от фискалното устройство.

 • Разход консумативи

Fitsys предлага три режима на изписване консумативи от склада при извършване на процедури. Автоматично, полуавтоматично и ръчно. Използвайте един от тях или комбинация. Улеснили сме максимално поддържането на точни количества в склада. Всяка ваша услуга, която използва консумативи, може да се настрои, така че да изважда автоматично консумативите при извършването й, както и да редактирате техните количества конкретно за определена резервация.

ИНТЕГРАЦИИ

Fitsys се интегрира с:

 • Касов апарат и ПОС терминал
 • с чатбот на Umni.bg
 • с Woocommerce
 • с телефонна централа
 • Интеграция с Google Calendar – вашите служители могат да свържат Fitsys с Google календара си и всички направени резервации за тях във Fitsys автоматично ще се създадат в личния им календар в Google
 • Изпращане на SMS (статуси send, delivered) и Viber (статуси send, delivered, seen) през системата
 • Изпращане на имейли през Mailgun (статуси send,delivered,seen)
 • Експорт справка наличности и движение склад във формата ползвана от счетоводната програма – workflow. В процес на разработка и за Ажур и за S Office.
 • Интеграция с Facebook pixel
 • Интеграция с Google Analytics
 • Интеграцията със  Stripe – онлайн плащания – в процес на разработка
 • Интеграция с Mailchimp – в процес на разработка

В допълнение имаме API което можем да предоставим на външна система и от там да се извличат данни.

Интеграция с Umni.bg чатбот


Ако онлайн резервациите са важна част от вашия бизнес, то интеграцията с чатбот би ви била много полезна. Идеята е, че по всяко време на денонощието, 24/7, от всяка точка на света вашите клиенти могат да направят резервация посредством чатбот. Ботът им предлага услуги, свободни дни и часове и създава резервацията в системата на Fitsys.

Повече за интеграцията вижте тук.

Интеграция с Woocommerce


Woocommerce е най-голямата и използвана платформа за онлайн магазини на сайтове правени с WordPress. Ако вашият сайт има онлайн магазин и е правен на WordPress, то почти на 100% използва Woocommerce. Интеграцията е двустранна. Базовото място, където се следят наличностите на продуктите е във Fitsys. FItsys подава тази наличност към Woocommerce. Когато клиент дойде на място в обекта ви и си купи някакъв продукт, то неговата наличност автоматично се обновява в woocommerce. Ако клиент си поръча продукт онлайн през сайта ви, то данните за този клиент се изпращат към Fitsys, там се създава или обновява профила му, синхронизира се информацията за продукта (намалява се в системата на Fitsys), съхраняват се данни за поръчката ,стойност, цена на доставка, начин на плащане и тн. Във Fitsys може да следите статистика за направените продажби през Woocommerce. По този начин получавате изцяло интегрирано решение, без да е необходимо вие да правите ръчно поръчки и да ъпдейтвате наличности.

 

Интеграция с Телефонна централа или мобилен андроид телефон


Идеята на интеграцията е следната: звъни ви служебният телефон, веднага Fitsys проверява този номер дали съществува в системата и ви показва, че звъни да кажем Иван Иванов. Веднага с един клик може да заредите профила му. По този начин намалявате времето за обслужване и всичко важно за клиента е пред очите ви, още докато звъни телефонът. Ако този номер не съществува, то отново с 1 клик може да създадете клиента и отново времето на обслужване и качеството се подобряват. Ето и в действителност как се случва:

ДРУГИ

Отчети и анализи


fitsys разполага с множество отчети готови да бъдат ползвани за взимане на бизнес решения. Репортите във fitsys не са безкрайни таблици, които трябва да обработвате часове, за да извлечете информация. Всички отчети могат да се експортират в ексел / пдф за по-лесна обработка, както и да бъдат филтрирани по всякакви критерии, за да може бързо да правите оценка на бизнеса си и развитието му. 

Отчети по всяко време

Получавате SMS съобщения в реално време при настъпване на важно за вас събитие, автоматично изпращане на отчети и анализи по зададени от вас критерии.

Графики и диаграми

С помощта на графиките и диаграмите може да следите представянето на бизнеса си месец за месец, година за година по различни направления като натоварване, посещаемост, брой активни абонаменти и още много други.

Наредба Н-18


Преди да ви разкажем за наредба Н-18 трябва да ви запознаем с абревиатурата  СУПТО, която навярно вече сте чували. СУПТО означава – софтуер за управление на продажбите в търговски обект. СУПТО е всеки софтуер или модул от софтуер, независимо от технологиите за реализацията му, използван за обработка на информация за извършване на продажби на стоки и/или услуги в търговски обект, за които е налице задължение за издаване на фискален бон. Ако се колебаете дали софтуера, който използвате в момента е СУПТО или не, погледнете тази – статия.

Според наредба Н-18, която влиза в сила 31.01.2020, ако използвате СУПТО във вашия бизнес, то трябва да бъде от списъка с одобрени СУПТО на НАП. Ако при проверка се докаже, че ползваният СУПТО от търговеца не е в списъка на НАП, то това нарушение е равносилно на работа без касов апарат.

fitsys версия 2.0 е лицензирано СУПТО под номер 80 в списъка на НАП. За повече подробности погледнете тук.

Call Now Button