Политика за поверителност

 

Приложението разработено от fitsys се предлага безплатно. Услугата предоставена от fitsys не се заплаща и е предвидена да бъде ползвана както е.

Целта на тази страница и текст е да информират посетители относно нашите политики на събиране и разкриване на лична информация.

Ако решите да използвате нашата услуга, тогава вие се съгласявате да събираме и използваме информацията описана в тази политика. Личната информация която ние събираме служи единствено за предоставяне и подобряване на услугата. Ние няма да използваме или споделяме вашата лична информация с никой друг или за други цели освен описаните в този документ.

 

Събиране на информация

За по-добро клиентско преживяване по време на използването на нашата услуга е възможно, ние да поискаме да ни предоставите информация която би могла да ви идентифицира лично, включително, но не само, първо име, фамилия, имейл, телефон и идентификационен номер(id) на вашия Фейсбук профил. Приложението използва код и библиотеки на трети страни като Facebook API и други. Някой от тези библиотеки може да изискват и използват допълнителна информация като „Android advertising ID“. Освен изрично упоменатата информация тук, ние не събираме друга, но е възможно такава да бъде изискана и събирана от трети страни.

 

Как може да бъде използвана личната информация

Ние може да използваме вашата информация за легитимни бизнес цели, като:

  • Да предоставим функционалността която предлага мобилното приложение и поддръжката към него.
  • Да създаваме, администрираме профили, записваме транзакции и предоставяме помощ в случай на нужда.
  • Да ви изпращаме административна информация на вас, на пример, информация касаеща промяна на условията за ползване и политиките.
  • Да отговаряме на правни искания от държавни институции по силата на закон или подзаконов акт.
  • В тази връзка ние обработваме вашата лична информация само с вашето съгласие, което може да бъде оттеглено по всяко време.

 

Изтриване на лични данни:

В случай че желаете акаунтът и личните Ви данни да бъдат заличени е необходимо да изпратите писмено искането си чрез имейл към доставчика на услуги.
В съобщението е необходимо да включите следната информация: обект който посещавате, име и фамилия, телефонен номер.
Адресът на който може да изпратите искането е: .

 

Доставчици на услуги

Ние използваме трети страни като доставчици на услуги поради следните причини:

  • Да помогнат с разработката на нашата услуга;
  • Да извършат тестове за качество на нашата услуга;
  • Да изпълняват други дейности свързани с поддръжката на нашата услуга;

 

Ние искаме да ви информираме като ползватели на нашата услуга, че тези трети страни нямат и никога няма да получат достъп до вашата лична информация и данни.

 

Сигурност

Ние ценим вашето доверие в нас като ни предоставяте лични данни и за това се стремим да използваме търговски приемливи средства за защита. Комуникация с приложението и предаването на данни е защитено в 100% от времето. Ние използваме последната версия на TLS комплект от протоколи.

 

Линкове към други сайтове

Предоставеното от нас приложение и услуга може да съдържа връзки към други уеб страници. Ако последвате тези връзки към други страници, вие ще бъдете пренасочен. Имайте предвид, че тези страници не са администрирани и управлявани от нас. Следва да ви предупредим да бъдете внимателни и прочитате политиките за поверителност на тези страници. Ние нямаме контрол над тези страници и не поемаме никаква отговорност за съдържанието, поверителността на данните, техните политики и практики.

 

Защита на децата

Нашата услуга и политика за сигурност не адресира никой под 13 годишна възраст. Ние не събираме съзнателно лични данни на лица под 13 годишна възраст. В случай, че научим, че дете под 13 годишна възраст е предоставило лични данни на нас, ние веднага ще предприемем мерки по изтриването на цялата информация за лицето от нашите сървъри. Ако вие сте родител или настойник и знаете, че вашето дето е предоставило лични данни, моля свържете се с нас и ние ще предприемем нужните действия.

 

Свържете се с нас

Ако има въпроси или предложения относно нашата политика за поверителност, не се колебайте да се свържете с нас на info@fitsys.com

Call Now Button