Наши клиенти и техните истории

Много сме щастливи, че попаднахме на този софтуер и екипът, който стой зад него, защото те винаги са готови да ни помогнат. Ако има проблем да го решат веднага, помагат ни и ни отговарят на каквито и абсурдни въпроси да имаме и да сме забравили как се прави нещо.

Прочетете цялото интервю

Теди

Основател, Йога Мандала

Абсолютно се промени възгледите ни към нашия бизнес. В момента имаме ясна информация за това как вървят нашите обекти месец по месец. Силни и слаби страни на служителихате ни и главно коректността им.

Прочетете цялото интервю

Йордан

Основател, Титаниум фитнес

Преди да започнем със системата fitsys използвахме 3 различни софтуера, с които се опитвахме да управляваме бизнеса си. Едната система ползвахме за резервация на тренировки, другата система беше за писане на упражненията на клиентите, а третата система беше за стокова наличност.

Прочетете цялото интервю

Ивайло

Управител, IFS

С fitsys работим бързо, лесно и качествено. Проблемът с бавното обслужване беше решен, защото при тях дейностите на рецепция се правят с до 2 кликва и услугата / продажбата е отчетена. Рецепционистите успяват да обслужват по-бързо нашите клиенти, вече няма толкова опашки и в крайна сметка клиентите станаха по-доволни.

Прочетете цялото интервю

Жени Николова

Управител, Academica Gym

Имахме колежки инструктори, които започнаха да затварят часове в непопулярно време, защото нямаше хора. След новата системата хората започнаха да се записват, защото имаха видимост за всички часове и същите тези колежки си отвориха часовете отново.

Прочетете цялото интервю

Людмил

Основател, Йога Дивали

В една система се обединява всичко – склад, абонаменти, контрол на достъп. Функциите работят перфектно и всичко е на едно място. Като мениджърските ни решения се улесниха от информацията и репортите, които са вече достъпни от тази система.

Прочетете цялото интервю

Иван

Основател, Fit Factory

Call Now Button