0885109199 info@fitsys.com

Допълнения

Мобилно приложение

Брандирано мобилно приложение. То ще подсили вашата марка, ще увеличи клиентската ангажираност и ще ви даде незаменими инструменти за комуникация и задържане на клиенти. Ние ще я направим с вашето лого и цветове и качим в apple app store и android play store за вас.

Маркетинг и други известия

Ще имате на разложение инструменти за задържане и изграждане на лоялност на вашите клиенти. Спасяване на нередовни клиенти. Провеждане на кампании с проследяване на успеваемостта.

Контрол на достъпа

Интеграция със система за контрол на достъпа. fitsys ще управлява вашата система за контрол на достъпа неусетно, направете първоначалната конфигурация и забравете за нея. Всичко се случва на заден план без нужда от допълнителни действия.

Импорт данни

Импорт на данни от други системи или файлове – excel, csv, google docs и други. Базон импорт – списъци продукти, консумативи, услуги, абонаменти, клиенти, доставчици е безплатен. История продажби, посещения – по договаряне в зависимост от сложността.

Често задавани въпроси

Ако не намерите отговора тук не се колебайте да се свържете с нас.

Къде се държи моята информация?

Нашите сървъри се намират в дата центъра на Equinix (www.equinix.com) в Дружба 1, София, България. Equinix са водещ доставчик на услугата колокация в световен мащаб.

Каква поддържка ще имам?

Покриваме цялото работното време на вашия бизнес. Получавате и телефон за денонощна поддръжка при спешни случаи. Имаме 3 канала – уеб чат през самата система, имейл и телефон. Правим посещение и на място в случай, че проблемът не може да се реши отдалечено.

Предлагате ли отстъпки при предплащане?

Не, нямаме такава практика.

Как работи системата с повече от един обект?

Първият клиент на fitsys имаше 3 обекта. В самото начало, още когато се зароди идеята проектирахме софтуера така, че да управляваш лесно и удобно бизнес с повече от една локация. Всичко е в една система и достъпно от всякъде. Свържете се с нас и ще получите оферта за повече от една локация.

Как да започна да ползвам fitsys?

След като подпишем договор въвеждаме вашите услуги, продукти, служители и специфични конфигурации.  Ако има нужда правим импорт на данни от друг софтуер или електронен формат (excel, csv). След като данни са налични в системата провеждаме обучение. Определяме деня Х за начало и вечерта преди този ден прехвърляме и обновяваме отновно данните от другата система.

Започна нов човек, може ли да получи обучение?

Вградения уеб чат в системата помага на вашите нови служители да навлязат в работния процес. Освен да отговаряме бързо на зададените въпроси предоставяме материали, видеа и снимки от екрана с обяснения. Над 80% от новите служители на нашите клиенти не преминават вътрешно обучение за работа със софтуера, а управителите споделят, че са оставили тази част на нас. Извършваме и повторно обучение на място по договаряне.

Готови ли сте?