ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Къде се държи моята информация?

Нашите сървъри се намират в дата центъра на Equinix (www.equinix.com) в Дружба 1, София, България. Equinix са водещ доставчик на услугата колокация в световен мащаб.

Каква поддържка ще имам?

Покриваме цялото работното време на вашия бизнес. Получавате и телефон за денонощна поддръжка при спешни случаи. Имаме 3 канала – уеб чат през самата система, имейл и телефон. Правим посещение и на място в случай, че проблемът не може да се реши отдалечено.

Предлагате ли отстъпки при предплащане?

Не, нямаме такава практика.

Защо да използвам софтуер за управление на бизнеса?

Нашият софтуер ви предоставя 24/7 достъп до информацията за вашия бизнес. 
Позволява ви да управлявате всички обекти едновременно без да сте зависими от конкретно устройство за достъп. Необходими са ви единствено интернет връзка и браузър, за да го използвате. Позволява ви да управялвате ресурсите и служите ли си, както и дава достъп до подробни отчети за да може да проследявате целия си паричен поток и да правите подробни анализи. 

Софтуерът обвързан ли е с един компютър или може да се достъпва онлайн ?

Софтуеърът е облачна платформа и се достъпва онлайн с помощтта на уеб браузър. Тя не обвързана с конкретно устройство и може да я използвате на компютър,таблет или телефон. 

Вашият софтуер лицензиран ли е по наредба Н18?

Да, fitsys е регистриран като СУПТО в НАП (наредба Н18) под номер 80. Може да проверите тук или да потърсите сами в сайта на НАП. 

Вашият софтуер позволява ли изчисление на себестойност продукт, както и подръжка на доставчици и доставки?

Да, софтуерът разполага с богата складова функционалност. Поддръжка на множество складове, контрагенти, доставки, трансфери между различни складове, ревизии. Себестойност и продажна цена на артикулите могат да бъдат различни във всеки склад.

Има ли различни нива на достъп до софтуера и може ли да се настройва всяко ниво до какво има достъп?

Системата разполага с 5 различни служителски роли. Те могат да бъдат комбинирани по между си, всяка от ролите има допълнителни настройки чрез които е възможно индивидуално за всеки служител да се дефинират различни права на достъп.

Ако е нужна някаква допълнителна специфична функционалност за нашия бизнес възможна ли е изработката й?

Винаги сме отворени за предложения относно подобряването на нашия продукт. Ние сме толкова добри, колкото добър е нашия продукт и поддръжката около него. В 90% от случаите разработките, които нашите клиенти желаят, се реализират безплатно като част от плана ни за развитие. Често нашите клиенти научават от нас добри бизнес практики чрез инструментите вече разработени във софтуера. Останалите 10% разработки са много различни от това което развиваме и тогава се правят индивидуални договаряния.

Поддържа ли софтуерът експорт на данните за клиенти, както и на приходи, разходи, отчети?

Всички данни могат да бъдат ескпортирани в електронни таблици excel

До какъв период назад имам достъп до информацията?

Няма ограничение в периода на съхранение. Информацията се съхранява за винаги и е достъпна за вас по всяко едно време.

Как работи системата с повече от един обект?

Първият клиент на fitsys имаше 3 обекта. В самото начало, още когато се зароди идеята проектирахме софтуера така, че да управляваш лесно и удобно бизнес с повече от една локация. Всичко е в една система и достъпно от всякъде. Свържете се с нас и ще получите оферта за повече от една локация.

Как да започна да ползвам fitsys?

След като подпишем договор въвеждаме вашите услуги, продукти, служители и специфични конфигурации.  Ако има нужда правим импорт на данни от друг софтуер или електронен формат (excel, csv). След като данни са налични в системата провеждаме обучение. Определяме деня Х за начало и вечерта преди този ден прехвърляме и обновяваме отновно данните от другата система.

Започна нов човек, може ли да получи обучение?

Вградения уеб чат в системата помага на вашите нови служители да навлязат в работния процес. Освен да отговаряме бързо на зададените въпроси предоставяме материали, видеа и снимки от екрана с обяснения. Над 80% от новите служители на нашите клиенти не преминават вътрешно обучение за работа със софтуера, а управителите споделят, че са оставили тази част на нас. Извършваме и повторно обучение на място по договаряне.

В цената влиза ли обучение на служителите?

Обучението е много важна част от интергирането на системата във вашия работен процес. 
Ние ще ви покажем и обучим как да използвате пълния потенциал на софтуера спрямо вашите нужди без допълнително заплащане. 

Ако използвам вече софтуер и искам да премина към Fitsys, предлагате ли прехвърляне на базите данни ?

Имаме богат опит с прехвърлянето на данни от различни софтуери като Mindbody, Setmore, Versum, Flux, Merlin и Българските Studio24, Reservation Studio, Fashionpoint, GymRealm, nZoom, Trinity, Orak, Microinvest, Mistral, Хипократ и много други. Имаме и богат опит с извличане данни от стар софтуер дори без връзка с разработчиците или хората, които го поддържат. До сега не се е случвало да не извлечем данните от старият ви софтуер и да ги прехвърлим във fitsys.

Вашият софтуер поддържа ли разходи освен приходи ?

Да, софтуерът предоставя възможност за въвеждане на всички приходи и разходи във вашия бизнес. Освен това fitsys разполага със справки Парични потоци и Приход-разход, където обработваме и представяме тези данни в лесно разбираем вид. От там може да следите как се представя вашия бизнес по месеци, какви оптимизации може или се налага да направите, за да стане по-успешен той.   

Поддържа ли отчети и различни периоди и разбивки на отчетите ?

Системата разполага с богат набор от изключително подробни справки – Оборот, Комисионни, Движения стоки, Складова наличност, Разход консумативи и други. Всяка справка може да бъде експортирана в ексел за допълнителна обработка спрямо вашите специфични нужди.

Вашият софтуер подходящ ли е и за други сфери освен дерматология, спа и спортни обекти?

Нашият софтуер обединява функционалностите на няколко различни типа системи – управление на клиенти и комуникация с тях (CRM като цяло), календар за резервации плюс онлайн резервации, продажби на стоки и услуги, управление на служители и автоматично изчисляване на комисионни, складова функционалност, детайлно проследяване на приходи и разходи, управление на много обекти и други. Всичко това го прави подходящ за много типове бизнеси. Като добавим детайлния клиентски картон, клиентски сметки още повече се разширява кръгът. Големи и известни центрове за физиотерапия са наши клиенти, дори имаме и АГ Болница.

Поддържа ли софтуерът и английска версия?

В момента поддържаме два езика – Български и Английски. Работим за превод на Италиански и Руски.
Call Now Button