Част от нашите клиенти

Открийте как с fitsys e възможно да се управляват от малки до големи медицински центрове с десетки кабинети, стотици служители, повече от една рецепция, специализирано оборудване и множество обекти.

Открийте как с fitsys e възможно да се управляват от малки до големи медицински центрове с десетки кабинети, стотици служители, повече от една рецепция, специализирано оборудване и множество обекти.

Детайлен клиентски профил

Имате възможност да създавате неограничен брой информационни полета с различен тип и да сегментирате вашите пациенти. Цялата нужна информация от отговора на въпроса „къде научихте за нас“ през фототип на кожата до диагноза на едно място. Може да правите подробни и пълни досиета на пациентите си – здравословно състояние, описание на първичен и последващ преглед. Може да съхраните всякаква информация, която ви е необходима за ваш пациент.

i

Пълна история

Пълна история на извършените процедури с детайли за всяка – измервания, снимки, забележки, специалист, параметри на използваното оборудване, поредност на процедурата и други.

Връзка с пациента

Подсещане за предстояща резервация,  автоматично напомняне, че е време за следващата процедура при услуги като мезотерапия.  Превърнете всеки нов клиент в редовен благодарение на бързо и качествено обслужване

Качване и редакция на изображения

Възможност за качване на файлове и редакция на изображения – слагане на маркери за проблемни зони, за зони на нанасяне; качване на снимки преди и след процедура; директно чертаене върху шаблон или качено изображение. Може да прикачите всички видове файлове. А за още по-голяма ефективност просто снимайте чрез мобилният телефон документа(диагноза, хистологично изследване) и той ще се добави в клиентския профил.

Интуитивен и лесен календар, удовлетворяващ всички изисквания. Онлайн резервации

Конфигурирайте връзките между доктор, кабинет, оборудване и услуга веднъж и забравете за грешките при резервиране.

  • Повече от едно медицинско лице в резервация (асистент)
  • Приключете резервацията докато пациента е на телефон с бързо търсене на свободен час
  • Възможност за редакция на комисионни за отделните резервации
  • Презаписване за следващ час с едно действие
  • Автоматично уведомяване на доктора при промяна
  • Интеграция с google календар
  • Възможност за пациентите да се записват онлайн
  • Възможност за апликация за мобилни устройства, за да се записват по-лесно и бързо вашите пациенти

Интеграция на служебния телефон със софтуера

Още преди да вдигнете телефона, знаете кой се обажда (ако съществува в системата) и имате възможността да заредите автоматично картона му с цел по-бързо и качествено обслужване. Ако клиента не съществува в системата, може с един клик да му създадете профил с автоматично попълнен телефонен номер. Докато клиента е на телефона и искате да резервирате час, профилът му е автоматично избран за резервацията.

agsdix-null

Комисионни

Изчисляване на оборот от служител, комисионна от извършена услуга, рефериране за абонаментен пакет и продажба на продукти. Автоматично изчисляване на автоматична комисионна на % или твърда ставка

agsdix-null

Представяне служители

Научете отговорите на важни въпроси и подобрете финансовите резултати. При кой ваш служител се записват най-много хора? Какви суми средно оставят? Колко е времето за презаписване на клиент?  

Управление на разходи

Без контрол на разходите всеки бизнес е обречен и за това решихме да се обърнем към професионалисти за разработката на този важен модул. След срещи със счетоводители, финансови и инвестиционни експерти изградихме основите категории и справки. Системата автоматично изчислява плащанията към доставчици, себестойност на услугите и продуктите, комисионни и заплати. Знаем, че не е лесна задача да се записва всеки разход и за това го улеснихме максимално – всеки служител може да въвежда разходи по всяко време от всяко устройство с минимално усилие.

Call Now Button