0885109199 info@fitsys.com

Открийте как с fitsys e възможно да се управляват от малки практики до големи с десетки кабинети, стотици служители, повече от една рецепция, специализирано оборудване и множество обекти.

Детайлен клиентски профил

Имате възможност да създавате неограничен брой информационни полета с различен тип и да сегментирате клиенти. Цялата нужна информация от отговора на въпроса “къде научихте за нас” през фототип на кожата до диагноза на едно място.

agsdi-notebook-2

Пълна история

Пълна история на извършените процедури с детайли за всяка – измервания, снимки, забележки, специалист, параметри на използваното оборудване, поредност на процедурата и други.

agsdi-chat

Връзка с клиента

Подсещане за предстояща резервация както и автоматично напомняне, че е време за следващата процедура и нова резервация при услуги като лазерна епилация. Създаване на съдържание директно от системата и изпращане на клиентите по различни канали.

Интуитивен и лесен календар удовлетворяващ всички изисквания

Конфигурирайте връзките между терапевт, кабинет, оборудване и услуга веднъж и забравете за грешките при резервиране.

 

  • Повече от един терапевт в резервация (асистент)
  • Приключете резервацията докато клиента е на телефон с бързо търсене на свободен час
  • Възможност за редакция на комисионни за отделните резервации
  • Презаписване за следващ час с едно действие
  • Автоматично уведомяване на терапевт при промяна
agsdi-notebook-2

Комисионни

Изчисляване на оборот от служител, комисионна от извършена услуга, рефериране за абонаментен пакет и продажба на продукти.

agsdi-income

Представяне служители

Научете отговорите на важни въпроси и подобрете финансовите резултати. При кой ваш служител се записват най-много хора? Какви суми средно оставят? Колко е времето за презаписване на клиент? 

Управление на разходи

Без контрол на разходите всеки бизнес е обречен и за това решихме да се обърнем към професионалисти за разработката на този важен модул. След срещи със счетоводители, финансови и инвестиционни експерти изградихме основите категории и справки. Системата автоматично изчислява плащанията към доставчици, себестойност на услугите и продуктите, комисионни и заплати. Знаем, че не е лесна задача да се записва всеки разход и за това го улеснихме максимално – всеки служител може да въвежда разходи по всяко време от всяко устройство с минимално усилие.