Част от нашите клиенти

Онлайн резервации

Добавете опция за резервации към вашия сайт и започнете да приемате онлайн резервации 24/7, а не само по телефона. Приемайте онлайн плащания чрез интеграция на fitsys с доставчици на платежни услуги, а парите ще пристигат директно във вашата сметка, без посредници.

Продажба на стоки

Основната дейност за всяко студио е продажба на услуги, но знаем, че всеки има и инвентар от продукти. fitsys предлага пълен набор от инструменти за продажба на продукти, управление на склад с доставчици и генериране на поръчки.

Всичко необходимо в една система

fitsys притежава всичко което ви е нужно да управлявате вашия бизнес и клиенти в една система. Всеки един от вашите служители има профил със съответните права и ограничения.

Управление на персонал

Управление работното време на персонала. Гъвкава система за изчисляване комисионни на служителите от извършване на услуги, продажба на стоки и рефериране на нови клиенти.

Консумативи

Автоматично изтегля на консумативи от склада при извършване на процедури и възможност за последваща корекция. Видимост за най-рентабилната услуга, себестойност на услугите и разход на консумативите.

Инструменти за задържане на клиенти

Промоционалнни оферти ще ви донесат нови клиенти, но успехът идва само, ако успеете да накарате клиентите да се връщат отново и отново.

Лоялност

Системата предлага програма за лоялност която вие конфигурирате за минути. Всеки клиент трупа точки, които могат да се използват за закупуване на продукти и услуги.

Персонални остъпки

Може да конфигурирате типове клиенти и да им задавате персонални остъпки по услуги или групи услуги. Клиента винаги ще получава отстъпка независимо кой го обслужва.

i

Защо да избереш Fitsys за управление на твоя салон за красота, СПА център или център за лазерна епилация

Call Now Button