fbpx
0885109199 info@fitsys.com

Част от нашите клиенти

Онлайн резервации

Добавете опция за резервации към вашия сайт и започнете да приемате онлайн резервации 24/7, а не само по телефона. Приемайте онлайн плащания чрез интеграция на fitsys с доставчици на платежни услуги, а парите ще пристигат директно във вашата сметка, без посредници.

Продажба на стоки

Основната дейност за всяко студио е продажба на услуги, но знаем, че всеки има и инвентар от продукти. fitsys предлага пълен набор от инструменти за продажба на продукти, управление на склад с доставчици и генериране на поръчки.

Всичко необходимо в една система

fitsys притежава всичко което ви е нужно да управлявате вашия бизнес и клиенти в една система. Всеки един от вашите служители има профил със съответните права и ограничения.

agsdi-person

Управление на персонал

Управление работното време на персонала. Гъвкава система за изчисляване комисионни на служителите от извършване на услуги, продажба на стоки и рефериране на нови клиенти.

agsdi-tag

Консумативи

Автоматично изтегля на консумативи от склада при извършване на процедури и възможност за последваща корекция. Видимост за най-рентабилната услуга, себестойност на услугите и разход на консумативите.

Инструменти за задържане на клиенти

Промоционалнни оферти ще ви донесат нови клиенти, но успехът идва само, ако успеете да накарате клиентите да се връщат отново и отново.

agsdi-ribbon

Лоялност

Системата предлага програма за лоялност която вие конфигурирате за минути. Всеки клиент трупа точки, които могат да се използват за закупуване на продукти и услуги.

agsdi-tag

Персонални остъпки

Може да конфигурирате типове клиенти и да им задавате персонални остъпки по услуги или групи услуги. Клиента винаги ще получава отстъпка независимо кой го обслужва.

Защо да избереш FItsys за управление на твоя салон за красота, СПА център или център за лазерна епилация?