0885109199 info@fitsys.com

В добри ръце сте

Знаем какво търсите

fitsys e точното попадение за вашия бизнес! От създаването на компанията се вслушваме в нашите клиенти и взимаме обратна връзка от тях. Стотици пъти сме били на място в клуба, за да видим как протича работният процес. Винаги сме на първа линия и обслужваме клиентите на нашите клиенти. Знаем от какво се интересуват хората на рецепция, треньори, управители и собственици, а накрая дори разговаряме със счетоводителите, за да подготвим справки, които да улеснят работа им.

Управление на клиенти

Проследете движението на вашите клиенти. Кои са редовни и кои са били редовни, но са спрели да посещават. Видимост за не подновени абонаменти и такива, които скоро ще изтекат. Намалете времето за подновяване на абонаменти с автоматизирани известия. Следете тренда на посещенията, абонаментите, активните клиенти и много други показатели и сравнявайте период за период.

Календар

Онлайн резервиране и интеграция на календара с вашия сайт. Системата сама управлява списък с чакащи за всяка група и практика, като записва и изпраща известяване когато се освободи място за клиент от опашката. Автоматично начисляване такса неявяване когато клиент се откаже от тренировката след крайния час разрешен за отписване.

agsdi-ribbon

Продуктивност

Бързо обслужване на рецепция, намалена административна натовареност от пресмятане комисионни, известяване на клиентите, управление на склада и изготвяне на отчети и анализи.

agsdi-alarm-2

Оптимизация

Автоматично изпращане на отчети. Известия в реално време при настъпване на важни събития в клуба. Достъп на треньори и инструктори до системата, известяване при ниска наличност на стоки и пресмятане на разход при поръчка на нови.

Връзка с клиентите

Може да генерирате собствено съдържание от системата и да го изпращате на вашите клиенти в предварително зададени часове. Изпращане на персонализирани промоции и оферти е въпрос на конфигурация за минути.

Самообслужване

Превърнете всеки един таблет в информационно табло за рецепция. Новите клиенти ще се регистрират сами. Може да взимате информирани съгласия. Посетителите сами ще отчитат посещение и резервират  място за предстояща групова тренировка или събитие.

Абсолютно се промениха възгледите ни към нашия бизнес. В момента имаме ясна информация за това как вървят нашите обекти месец по месец. Силни и слаби страни на служителите ни и главно коректността им.

Йордан Тумбев

Основател, Фитнеси Титаниум

С fitsys работим бързо, лесно и качествено. Проблемът с бавното обслужване беше решен, защото при тях дейностите на рецепция се правят с до 2 действия и продажбата е отчетена. Рецепционистите успяват да обслужват по-бързо нашите клиенти, вече няма толкова опашки и в крайна сметка клиентите станаха по-доволни.

Жени Николова

Управител, Academica Gym

Преди да започнем със системата fitsys използвахме 3 различни софтуера, с които се опитвахме да управляваме бизнеса си. Едната система ползвахме за резервация на тренировки, другата система беше за писане на упражненията на клиентите, а третата система беше за стокова наличност.

Ивайло Иванов

Управител, Inspired Fit Strong