Част от нашите клиенти

Знаем какво търсите

fitsys e точното попадение за вашия бизнес! От създаването на компанията се вслушваме в нашите клиенти и взимаме обратна връзка от тях. Стотици пъти сме били на място в клуба, за да видим как протича работният процес. Винаги сме на първа линия и обслужваме клиентите на нашите клиенти. Знаем от какво се интересуват хората на рецепция, треньори, управители и собственици, а накрая дори разговаряме със счетоводителите, за да подготвим справки, които да улеснят работа им.

Управление на клиенти

Пълна информация за всеки клиент в обекта ви – история на посещенията, поддръжка на досие с персонализирани полета – например може да пазите информация за травми, предпочитания, здравословно състояние, изисквания. Може да пишете тренировки директно в системата и да следите всеки път какви тренировки е правил клиента ви. Изключително полезно за индивидуални тренировки, както и удобство за инструктора при групови.  История за покупки в обекта ви – по този начин може да прецените колко ценен е всеки отделен клиент за бизнеса ви. Може да правите програми за лоялност, подаръци и отстъпки. А отчет за най-редовните и клиентите, които ползват най-много услугите и продуктите ви, може да извадите с няколко клика.

Проследете движението на вашите клиенти. Кои са редовни и кои са били редовни, но са спрели да посещават. Видимост за неподновени абонаменти и такива, които скоро ще изтекат. Намалете времето за подновяване на абонаменти с автоматизирани известия. Следете тренда на посещенията, абонаментите, активните клиенти и много други показатели и сравнявайте период за период. Превърнете всеки нов клиент в редовен

Календар

нлайн резервиране и интеграция на календара с вашия сайт. Системата сама управлява списък с чакащи за всяка група и практика, като записва и изпраща известяване когато се освободи място за клиент от опашката. Автоматично начисляване такса неявяване когато клиент се откаже от тренировката след крайния час разрешен за отписване. 

Продуктивност

Бързо обслужване на рецепция, намалена административна натовареност от пресмятане комисионни, известяване на клиентите, управление на склада и изготвяне на отчети и анализи.

Оптимизация

Автоматично изпращане на отчети. Известия в реално време при настъпване на важни събития в клуба. Достъп на треньори и инструктори до системата, известяване при ниска наличност на стоки и пресмятане на разход при поръчка на нови.

Връзка с клиентите

Може да генерирате собствено съдържание от системата и да го изпращате на вашите клиенти в предварително зададени часове. Изпращане на персонализирани промоции и оферти е въпрос на конфигурация за минути.

Самообслужване

Превърнете всеки един таблет в информационно табло за рецепция. Новите клиенти ще се регистрират сами. Може да взимате информирани съгласия. Посетителите сами ще отчитат посещение и резервират  място за предстояща групова тренировка или събитие.

Клиентски портал и мобилно приложение

Fitsys предоставя система за резервации, така че вашите клиенти да могат да запазват сами мястото си в дадена практика или тренировка, както и да уточни по какъв начиш ще заплати. Има възможност за мобилно приложение, с което записването става с един клик през телефона. В клиентския портал и мобилното приложение всеки ваш клиент може да проследи действията, които е правил в обекта ви – покупки, посещения, такси неявяване, задължения, спечелени точки лоялност и много други. 

Абсолютно се промениха възгледите ни към нашия бизнес. В момента имаме ясна информация за това как вървят нашите обекти месец по месец. Силни и слаби страни на служителите ни и главно коректността им.

Йордан Тумбев

Основател, Фитнеси Титаниум

С fitsys работим бързо, лесно и качествено. Проблемът с бавното обслужване беше решен, защото при тях дейностите на рецепция се правят с до 2 действия и продажбата е отчетена. Рецепционистите успяват да обслужват по-бързо нашите клиенти, вече няма толкова опашки и в крайна сметка клиентите станаха по-доволни.

Жени Николова

Управител, Academica Gym

Преди да започнем със системата fitsys използвахме 3 различни софтуера, с които се опитвахме да управляваме бизнеса си. Едната система ползвахме за резервация на тренировки, другата система беше за писане на упражненията на клиентите, а третата система беше за стокова наличност.

Ивайло Иванов

Управител, Inspired Fit Strong

Call Now Button