Какво мислим ние

Наличието на дадени инструменти и функционалности не е достатъчно. Те трябва да са завършени и да пестят време. Трябва да са бързи, да работят без грешка и да са лесни за употреба.

 

Работа с клиенти


Fitsys позволява поддържане на пълна база данни за всеки ваш клиент – досие с възможност за персонализирани полета, история на действия в обекта ви, клиентски интерфейс, в който клиентите да следят посещенията и покупките си. Имате възможността и да надчислявате задължения по множество критерии, както и да давате точки по система за лоялност. Системата позволява и бърза и лесна комуникация с клиентите и своевременното им уведомяване при важни промени. Разполагате с много опции за конфигуриране на абонаменти и пакети. Освен стандартните имате на разположение допълнителни като – споделяне, персонализиране, обвързване със служител, който ще изпълнява услугата, промоционални, семейни, и корпоративни планове.

Клиентска сметка

Всеки клиент има собствена сметка. Тя може да се зарежда чрез сума от подаръчен ваучер или депозит, а вие определяте как клиента да използва средствата в нея. Сметката може да се използва и като кредитна, а в последствие клиента да погасява задълженията си. Ако активирате опцията за лоялност парите в нея ще се трупат автоматично.

Детайлен клиентски профил 

Личното отношение към клиента е в основата на изграждане на лоялност. fitsys ви помага да покажете лично отношение.

 • комуникация с клиента през системата и запазване на цялата история – имейл, SMS, Viber и push  известия
 • конфигуриране и изпращане на анкети
 • задаване на цели
 • прикачване на файлове
 • конфигурация на персонални отстъпки за конкретна или група от стоки и услуги
 • клиентско досие с персонализирани полета – може да пишете и следите индивидуални тренировки, да описвате настройки на апаратурата, която е използвана, някакви медицински проблеми, някакви предпочитания и всякаква информация, която искате да запазите за клиента и да имате достъпна при бъдещо посещение

Категоризация

може да създавате нови информационни полета(етикети) с различен тип за да идентифицирате и филтрирате клиентите по важни за вас признаци като например VIP, приятели, служители и други.

Резервации


Fitsys поддържа подробен календар с възможноста за резервации. Системата разполага с много настройки, които може да прилагате за всички или индивидуално за отделно събитие и резервация. Автоматично поддържане на списък с чакащи и известяване, напомнящо съобщение за клиент и служител и много други.

Различни опции за резервиране

Вие определяте как и кога клиента трябва да заплати своята резервация – онлайн, само с предплатен пакет, само с наличен баланс по сметката си или пък на място в клуба.

Комуникация с клиента

Имате много опции за директна връзка с клиента през системата относно неговата резервация – от уеб портала, мобилното приложение, имейл, SMS, push нотификация и Viber. Изпращането на “ще закъснея” от клиента се случва с един бутон.

Защита от неявяване

Предлагаме инструменти с които ще ограничите до минимум злоупотребите от недобросъвестни клиенти, които резервират място и в последствие не идват. Системата следи и блокира тези клиенти от последващи резервации. Може да ограничите записването да става само при наличност по сметката, с предплатен пакет или директно плащане онлайн. Може и да надчислявате задължения при неявяване

Онлайн резервации


Fitsys поддържа клиентски портал и мобилна апликация, през които вашите клиенти може да си запазват места онлайн. Клиентите могат да запазват места за групови тренировки:

Може да се резервират и услуги – лазерна епилация, преглед при доктор, масаж, процедури за лице и тяло, час за маникюр, за грим, за прическа и тн.

 

Мобилно приложение с ваш дизайн


Персонализирано мобилното приложението с вашето име, лого, иконка и дизайн. Клиентите ще го асоциират само с вашият клуб и бранд. 

Чрез мобилното приложение имате възможност да комуникирате с клиентите си без ограничения. Може да създавате ваше съдържание в системата или да пращате външни линкове на вашите клиенти. Промоции, оферти, блог постове, ваучери, подканване за резервация, подсещане за предстояща резервация и още над 20 автоматизирани известия.

Резервации

Клиента може да направи резервация по всяко време само с един клик от телефона си.

Управление профил

Клиента има достъп до собственият си акаунт на всякъде и по всяко време през мобилният си телефон. Настройки, абонаменти, история на покупки и извършени услуги, наличност в портфейла, предписани от вас действия – терапии, упражнения  и други.

 

Маркетинг кампании и автоматизирани известия


 Над 25 автоматизирани известия за клиенти и служители с 4 канала за получаване – SMS, Viber, Push и разбира се имейл. С Fitsys може да автоматизирате много голяма част от комуникацията. 

Може да изпращате кампании и да следите успеваемостта им – % отворени имейли, ако сложите линк за резервации, може да се проследи колко направени резервации и на каква стойност има от кампанията.  

Може да изпращате известия за: 

Резервации

Записване, отписване, записване в списъка с чакащи и известяване когато дойде реда, известяване за предстояща резервация

Закупуване на стоки

Клиентите получават имейл в който може да включите описание за употреба на закупеният продукт и допълнително да го промотирате или да промотирате друг подходящ с този продукт и така да направите последваща продажба. 

Рожден ден

Отбелязване и честитене на рожден ден на клиентите ви, даване на отстъпка или подарък, превръща клиентите ви в лоални. 

Благодарствен имейл

Може да конфигурирате в края на деня всеки използвал вашите услугите да получи персонализиран благодарствен имейл. 

Напомняния 

В случаите когато дадена услуга трябва да се извършва периодично единственото нещо което трябва да направите е да конфигурирате Fitsys да изпраща автоматично напомняне на всеки клиент, че е време за нова резервация. Напомняне за изтичащ абонамент ден или седмица предварително помага на клиентите както и на вас да нямате прекъсване в подновяването на пакетните оферти.

Маркетинг известия и пуш нотификации 

Може да изпращате съобщения с промоции, маркетинг известия, както и ако имате мобилно приложение да изпращате пуш нотификации директно на телефона на клиента ви с новини, важни съобщения или маркетинг известия 

Клиентски портал


Може да се интегрира с вашият сайт, независимо от дизайна или да го ползвате самостоятелно, ако нямате сайт. През портала вашите клиенти ще могат да управляват профила си.

Резервации

През портала клиентите ще видят вашия график и ще имат опция за резервация.

Онлайн плащания

Чрез интеграцията на fitsys с доставчици на платежни услуги вие ще може да приемате онлайн плащания.

Профил

Извършени услуги, закупени стоки, пакети и предписани терапии.

Новини

През fitsys може да създавате ваше съдържание или да реферирате външни линкове. Вашите клиенти ще имат достъп до това съдържание през меню новини в портала.

Склад и инвентар


Системата разполага с всички инструменти за управление на много складове и продукти в различни обекти. 

Детайлни отчети

С един поглед получавате информация какво се е случило в склада за дадения период. Заприхождаване, изписване, трансфер към друг склад, брак и използвани като консумативи за услуги. Цялата тази инфомрация може да бъде извлечена в excel или pdf формат и предадена за осчетоводяване.

Подсещане за наличност

Може да получавате подсещания при достигане на зададена от вас наличност за да не оставате без критични за вас артикули.

 

Ревизии

Може да направите частична(на един или няколко артикула) или пълна ревизия на всички артикули в склада. Ревизията ви предоставя информация за разликите и възможност автоматично да актуализирате количествата в системата спрямо реалните.

Разход консумативи

При изписване на стоки и консумативи от склада може да посочите, че са били използвани при извършване на услуги. Системата сама ще ги приспадне към общата себестойност на всички услуги и добави към отчета за разход на консумативите. Това е бърз и удобен вариант да си следите разходите.

 

Поръчки

fitsys изчислява колко използвате от всеки продукт или консуматив и ви предлага необходимото количество за поръчка.

Рецепция


Първият клиент на fitsys ни възложи да решим един основен проблем – да премахнем опашките от рецепция в пикови часове. Ние проектирахме системата така, че да пропуска максимален брой посетители на рецепция за минимално време. Всяка операция се изпълнява с едно действие – продажби на продукти и услуги, отчитане на единични посещения и такива в групи или събития, подновяване на абонамент и други. Възможност за ползване на баркодове и карти за достъп с баркод

Самообслужване

Може да превърнете всеки таблет в информационно табло и да се възползвате от много оптимизации. Новите клиенти ще се регистрират сами. Може да взимате информирани съгласия. Посетителите сами ще отчитат посещение и резервират  място за предстояща групова тренировка или събитие.

POS

Разполагате с пълна POS функционалност. Бързината съчетана с всички нужни функции позволяват системата да бъде използвана дори при обекти с изцяло друга дейност като кафе, ресторант, бар и други.

Разходи


Без контрол на разходите нито един бизнес няма да съществува дълго или поне няма да развие пълния си потенциал. 

Автоматизирано

fitsys сама изчислява някои от директни разходи като комисионните, себестойността на услугите и продуктите, както и използваните консумативи.

 

Лесно въвеждане

Въвеждането на нови разходи става с минимални усилия. Ако маркирате, че сумата за разхода е взета от касата за деня fitsys ще се погрижи да пусне „служебен износ“ от фискалното устройство.

Разход консумативи

fitsys предлага три режима на изписване консумативи от склада при извършване на процедури. Автоматично, полуавтоматично и ръчно. Използвайте един от тях или комбинация. Улеснили сме максимално поддържането на точни количества в склада.

 

Контрол на достъпа


fitsys може да контролира интелигентно, според вашите предпочитания, системата ви за контрол на достъпа. Вие обслужвате клиентите, а ние управляваме системата, без необходимост от използването на други приложения или софтуери и най-важното без никакво забавяне или изчакване.


Автоматично посещение

Успешното преминаване през дадена врата може автоматично да отнема посещение от клиентската карта.

 

Такса преминаване

Опита за преминаване през дадена врата може да таксува клиента и разреши достъпа или пък ако няма достатъчна наличност в сметката му да го забрани.

Контрол в реално време

Следите в реално време всяко преминаване през вратите. Имате цялата необходима информация за чекираната карта – имена на клиента, снимка, задължения по сметка, врата на която е маркирана картата, статус на преминаването.  За да е всичко завършено fitsys може да направи снимка(snapshot) в секундата на всяко преминава през точката за достъпа (врата или турникет).

 

Отчети и анализи


fitsys разполага с множество отчети готови да бъдат ползвани за взимане на бизнес решения. Репортите във fitsys не са безкрайни таблици, които трябва да обработвате часове, за да извлечете информация. Всички отчети могат да се експортират в ексел / пдф за по-лесна обработка, както и да бъдат филтрирани по всякакви критерии, за да може бързо да правите оценка на бизснеса си и развитието му. 

 

Отчети по всяко време

Получавате SMS съобщения в реално време при настъпване на важно за вас събитие, автоматично изпращане на отчети и анализи по зададени от вас критерии.

 

Графики и диаграми

С помощта на графиките и диаграмите може да следите представянето на бизнеса си месец за месец, година за година по различни направления като натоварване, посещаемост, брой активни абонаменти и още много други.

 

 

Интеграция с касов апарат


Fitsys е интегриран с 4-те водещи производителя на касови апарати в България – Datecs, Daisy, Tremol, Eltrade. Направили сме всички функционалности, които се използват всекидневно на касовия апарат, за да не ви се налага да правите нищо ръчно. 

Освен пускане на касов бон, софтуерът поддържа – сторно, вкарване / изкарване на касова наличност, пускане на дневен отчет с или без нулиране, съкратен/подробен месечен отчет, съкратен/подробен годишен отчет.

Интеграция с POS терминал


Благодарение на нашето партньорстово с Datecspay можем да Ви предложим POS терминал с бърза и лесна, изцяло онлайн регистрация на търговска сметка. С интеграцията на fitsys с POS терминала плащането с карта вече става директно от системата без да набирате сумата на клавиатурата. По този начин плащането е по-бързо и елиминирате грешки.

 

POS терминала е без месечни или други скрити такси, а парите пристигат на следващия ден на посочен от вас IBAN. Процентите за транзакция се определят от месечния оборот за предходия месец. Таксата е между 1.3% за оборот от 0 до 1000лв. до 0.9% за оборот над 10000лв. Може да се интергира и виртуална система за плащания, за да може клиента да си плати предварително, дори и без да е на място в обекта ви.

 

Интеграция с Umni.bg чатбот


 

Ако онлайн резервациите са важна част от вашия бизнес, то интеграцията с чатбот би ви била много полезна. Идеята е, че по всяко време на денонощието, 24/7, от всяка точка на света вашите клиенти могат да направят резервация посредством чатбот. Ботът им предлага услуги, свободни дни и часове и създава резервацията в системата на Fitsys. 

Повече за интеграцията вижте тук.

Интеграция с Woocommerce


 Woocommerce е най-голямата и използвана платформа за онлайн магазини на сайтове правени с WordPress. Ако вашият сайт има онлайн магазин и е правен на WordPress, то почти на 100% използва Woocommerce. Интеграцията е двустранна. Базовото място, където се следят наличностите на продуктите е във Fitsys. FItsys подава тази наличност към Woocommerce. Когато клиент дойде на място в обекта ви и си купи някакъв продукт, то неговата наличност автомоатично се обновява в woocommerce. Ако клиент си поръча продукт онлайн през сайта ви, то данните за този клиент се изпращат към Fitsys, там се създава или обновява профила му, синхронизира сеи нформацията за продукта (намалява се в системата на Fitsys), съхраняват се данни за порчката ,стойност, цена на доставка, начин на плащане и тн. Във Fitsys може да следите статистика за направените продажби през Woocommerce. По този начин получвате изцяло интегрирано решение, без да е необходимо вие да правите ръчно поръчки и да ъпдейтвате наличности. 

Интеграция с Телефонна централа или мобилен андроид телефон


Идеята на интеграцията е следната: звъни ви служебният телефон, веднага Fitsys проверява този номер дали съществува в системата и ви показва, че звъни да кажем Иван Иванов. Веднага с един клик може да заредите профила му. По този начин намалявате времето за обслужване и всичко важно за клиента е пред очите ви, още докато звъни телефонът. Ако този номер не съществува, то отново с 1 клик може да създадете клиента и отново времето на обслужване и качеството се подобряват. Ето и в действителност как се случва: 

 

Други интеграции


Освен описаните по-горе интеграции (контрол на достъп, интеграция с касов апарат, POS терминал, umni.bg чатбот, woocommerce, телефонна централа) Fitsys предлага още:

 • Интеграция с Google Calendar – вашите служители могат да свържат Fitsys с Google календара си и всички направени резервации за тях във Fitsys автоматично ще се създадат в личния им календар в Google
 • Изпращане на SMS (статуси send, delivered) и Viber (статуси send, delivered, seen) през системата
 • Изпращане на имейли през Mailgun (статуси send,delivered,seen)
 • Експорт справка наличности и движение склад във формата ползван от счетоводната програма – workflow. В процес на разработка и за Ажур и за S Office.
 • Интеграция с Facebook pixel
 • Интеграция с Google Analytics
 • Интеграцията със  Stripe – онлайн плащания – в процес на разработка
 • Интеграция с Mailchimp – в процес на разработка

В допълнение имаме API което можем да предоставим на външна система и от там да се извличат данни. 

Наредба Н-18


Преди да ви разкажем за наредба Н-18 трябва да ви запознаем с абревиатурата  СУПТО, която навярно вече сте чували. СУПТО означава – софтуер за управление на продажбите в търговски обект. СУПТО е всеки софтуер или модул от софтуер, независимо от технологиите за реализацията му, използван за обработка на информация за извършване на продажби на стоки и/или услуги в търговски обект, за които е налице задължение за издаване на фискален бон. Ако се колебаете дали софтуера, който използвате в момента е СУПТО или не, погледнете тази – статия.

Според наредба Н-18, която влиза в сила 31.01.2020, ако използвате СУПТО във вашия бизнес, то трябва да бъде от списъка с одобрени СУПТО на НАП. Ако при проверка се докаже, че ползваният СУПТО от търговеца не е в списъка на НАП, то това нарушение е равносилно на работа без касов апарат.

fitsys версия 2.0 е лизензирано СУПТО под номер 80 в списъка на НАП. За повече подробности погледнете тук.

Call Now Button