ОСНОВНИ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ

CRM - управление на клиенти и ресурси

z

Автоматизация и маркетинг

Склад и инвентар

Интеграции

Разходи и отчети

РЕЗЕРВАЦИОННА СИСТЕМА

Онлайн резервации


Fitsys поддържа клиентски портал и мобилна апликация, през които вашите клиенти може да си запазват места онлайн за групови тренировки, за индивидуални тренировки, терапии и процедури. 

Системата е подходяща както за спортни обекти, така и за обекти, които предлагат лазерна епилация, естетични процедури, масаж, физиотерапия, процедури за лице и тяло, час за маникюр, за грим, за прическа и тн.

N

Дублиране на една или множество резервации / класове с или без клиентите в тях

N

Списък чакащи с опция за автоматично известяване

N

Защита от неявяване – записване само при наличие на депозит, с предплатен пакет или абонамент, начисляване на задължения при неявяване или взимане на посещение от абонамент.

Мобилно приложение с ваш дизайн


Персонализирано мобилното приложението с вашето име, лого, иконка и дизайн. Клиентите ще го асоциират само с вашият клуб и бранд.

N

Резервации с един клик от телефона

N

Достъп на клиент до профила му – подписване на информирани съгласия, история покупки, резервации, абонаменти и други

N

Пуш нотификации – изпращане на новини, оферти, промоции, подканване за резервация, подсещане за предстояща резевация и още над 20 автоматизирани известия

CRM – УПРАВЛЕНИЕ НА КЛИЕНТИ И РЕСУРСИ

Управление на клиенти


Fitsys позволява поддържане на пълна база данни за всеки ваш клиент с възможност за персонализирани полета и информация. 

N

Пълна история на действия в обекта ви за всеки клиент

N

Абонаменти и пакети – стандартни абонаменти, абонаменти с кредити, абонаменти на изплащане, система за лоялност, споделяне на абонамент между клиенти, обвързване със служител, който ще изпълнява услугата, семейни и корпоративни планове

N

 Конфигурация на персонални отстъпки за конкретна или група от стоки и услуги.

N

Клиентска сметка – всеки клиент има сметка, която може да се зарежда от ваучер, депозит, може да се използва като кредитна и клиента в последствие да загасява задълженията си. При използване на система за лоялност, парите в нея се трупат автоматично. 

N

Детайлен картон с персонализирани полета – може да пишете и следите индивидуални тренировки, да описвате настройки на апаратурата, медицински проблеми, заболявания, алергии, предпочитания, всякаква информация, която искате да запазите за клиента и да имате достъпна при бъдещо посещение. Може да създавате каквито полета са ви необходими за вашата работа и за по-добро обслужване на клиентите ви. 

N

Имейл, SMS, Viber и push  известия- комуникация с клиента през системата и запазване на цялата история. Възможност за изпращане на анкети.

N

Директно снимане през телефона, качване на снимки и файлове, редакция на изображения – основно се използва за преди и след процедури

Контрол на достъпа


Системата на Fitsys може да контролира интелигентно, според вашите предпочитания, системата ви за контрол на достъпа. Вие обслужвате клиентите, а ние управляваме системата, без необходимост от използването на други приложения или софтуери и най-важното без никакво забавяне или изчакване.

N

Автоматично посещение – успешното преминаване през турникет / врата – отнема посещение от картата на клиента

N

Контол в реално време – следите преминаването през вратите и имате пълна информация за преминалия клиент. Възможност за връзка с налични камери и правене на снимка в момента на преминаване през вратата или турникета

N

Такса преминаване – възможност за проверка на наличие на сума в профила на клиента и допускане или забраняване на преминаване през вратата / турникета. 

Управление на ресурси


С Fitsys може да управлявате и ресурсите си – по време на извършване на услуга може да се блокира автоматично заетата апаратура или кабинет (пространство), така че да не се позволява резервация по същото време при друг служител, на когото е необходима същото оборудване или пространство.

АВТОМАТИЗАЦИЯ И МАРКЕТИНГ

СМС маркетинг с Fitsys - софтуер за оналйн резервации и управление на бизнеса

Маркетинг кампании и автоматизирани известия


Над 25 автоматизирани известия за клиенти и служители с 4 канала за получаване – SMS, Viber, Push и разбира се имейл. С Fitsys може да автоматизирате много голяма част от комуникацията.

N

Известия за резервация – записване, отписване, записване в списъка с чакащи и известяване когато дойде редът, известяване за предстояща резервация

N

Напомняния – време е за нова процедура, изтичащ абонамент – напомняенто ден или седмица предварително помага да нямате прекъсване в подновяването на пакетните оферти. 

N

Рожден ден – Отбелязване и честитене на рожден ден на клиентите ви, даване на отстъпка или подарък, превръща клиентите ви в лоялни.

N

Благодарствен имейл – може да конфигурирате в края на деня всеки използвал вашите услугите да получи персонализиран благодарствен имейл.

N

Маркетинг известия и пуш нотификации – Може да изпращате кампании и да следите успеваемостта им – % отворени имейли, ако сложите линк за резервации, може да се проследи колко направени резервации и на каква стойност има от кампанията. Изпращайте съобщения с промоции, маркетинг известия и новини.

СКЛАД И ИНВЕНТАР

Склад и инвентар


Системата разполага с всички инструменти за управление на много складове и продукти в различни обекти.

N

Детайлни отчети – С един поглед получавате информация какво се е случило в склада за дадения период. Заприхождаване, изписване, трансфер към друг склад, брак и използвани като консумативи за услуги. Цялата тази инфомрация може да бъде извлечена в excel или pdf формат и предадена за осчетоводяване.

N

Подсещане за наличност – Може да получавате подсещания при достигане на зададена от вас наличност за да не оставате без критични за вас артикули.

N

Ревизии – Може да направите частична(на един или няколко артикула) или пълна ревизия на всички артикули в склада. Ревизията ви предоставя информация за разликите и възможност автоматично да актуализирате количествата в системата спрямо реалните.

N

Разход консумативи – При изписване на стоки и консумативи от склада може да посочите, че са били използвани при извършване на услуги. Системата сама ще ги приспадне към общата себестойност на всички услуги и добави към отчета за разход на консумативите. Това е бърз и удобен вариант да си следите разходите.

N

Поръчки – Fitsys изчислява колко използвате от всеки продукт или консуматив и ви предлага необходимото количество за поръчка.

ИНТЕГРАЦИИ

Fitsys се интегрира с:

В допълнение имаме API което можем да предоставим на външна система и от там да се извличат данни.

N

Касов апарат и ПОС терминал

N

Интеграция с  MyPos – онлайн плащания 

N

Интеграция с НЗИС

N

Интеграция със Superdoc

N

Чатбот на Umni.bg – 24/7 възможност за резервация посредством чатбот, който предлага услуги, свободни часове на клиента и създава резервацията в клаендара във Fitsys

N

Woocommerce – При покупка от обекта ви, наличността в Woocommerce се ъпдейтва), а при покупка от сайта, наличността във Fitsys се ъпдейтва и се изпраща цялата информация за поръчката и клиента във Fitsys

N

Телефонна централа – при позвъняване на клиент отваряне на профила му с един клик или създаване на нов профил с 1 клик. 

N

Google Calendar – вашите служители могат да свържат Fitsys с Google календара си и всички направени резервации за тях във Fitsys автоматично ще се създадат в личния им календар в Google

N

Изпращане на SMS (статуси send, delivered) и Viber (статуси send, delivered, seen) през системата

N

Изпращане на имейли през Mailgun (статуси send,delivered,seen)

N

Експорт справка наличности и движение склад във формата ползвана от счетоводната програма – workflow. В процес на разработка и за Ажур и за S Office.

N

Интеграция с Facebook pixel

N

Интеграция с Google Analytics

N

Интеграция с Facebook pixel

N

Интеграция с Mailchimp – в процес на разработка

РАЗХОДИ И ОТЧЕТИ

Разходи


Без контрол на разходите нито един бизнес няма да съществува дълго или поне няма да развие пълния си потенциал.

N

Автоматизирано изчисляване на част от разходите – Fitsys сама изчислява някои от директните разходи като комисионните, себестойността на услугите и продуктите, както и използваните консумативи.

N

Лесно въвеждане – Въвеждането на нови разходи става с минимални усилия. Ако маркирате, че сумата за разхода е взета от касата за деня Fitsys ще се погрижи да пусне „служебен износ“ от фискалното устройство.

N

Разход консумативи – Fitsys предлага три режима на изписване консумативи от склада при извършване на процедури. Автоматично, полуавтоматично и ръчно. Използвайте един от тях или комбинация. Улеснили сме максимално поддържането на точни количества в склада. Всяка ваша услуга, която използва консумативи, може да се настрои, така че да изважда автоматично консумативите при извършването й, както и да редактирате техните количества конкретно за определена резервация.

Отчети и анализи


Fitsys разполага с множество отчети готови да бъдат ползвани за взимане на бизнес решения. Всички отчети могат да се експортират в ексел за по-лесна обработка, както и да бъдат филтрирани по всякакви критерии, за да може бързо да правите оценка на бизнеса си и развитието му. 

N

Изпращане на SMS или имейл – при настъпване на важно за вас събитие, което определяте вие, например оператор направи голяма отстъпка, вие получавате известие в реално време в момента на продажбата –  по имейл или SMS.

N

Автоматично изпращане на отчети и анализи

N

Отчет приход – разход

N

Отчет движение стоки

N

Отчет комисионни

N

Отчет абонаменти и посещения

N

Графики и диаграми – сравнение по различни периоди

N

Експорт в ексел

Call Now Button