Academica Gym

Разговаряхме с Жени Николова, управител Academica Gym

Как се запознахте с екипа на „Фитсис“?

Един ден вие се появихте на рецепция.

 

Какви предизвикателства и проблеми имахте?

Старата система не отговаряше на изискванията, които имахме. Един пример е, че за извършване на една продажба или отчитане на посещение бяха необходими повече от няколко клика и това забавяше. Друго нещо е, че комисионната на треньорите беше ад за изчисляване. Ревизиите също не бяха удобни за нас и имахме проблем при всяка резиция и разминавания в бройките.

Как „Фитсис“ се справиха с вашите изисквания?

С Фитсис работим бързо, лесно и качествено. Проблема с бавното обслужване беше решен, защото при тях дейностите на рецепция правят с до 2 кликва и услугата / продажбата е отчетена. Рецепционистите успяват да обслужват по-бързо нашите клиенти, вече нямаше толкова опашки и в крайна сметка клиентите станаха по-доволни.

 

Колко бързо пуснаха системата?

Тъй като имахме доста изискване по самата система ни отне близо 2 месеца, но за сметка на това всички наши изисквания бяха изпълнени. Най-дълго време отне интегриране на система за контрол на достъп с която Фитсис не се беше интегрирала до сега.

 

Удовлетворени ли сте от след продажбената поддръжка?

Да , удовлетворени сме и бихме продължили с удоволствие работата с тях.

 

Ползвахте ли друга система и как премина миграцията и колко време отнеме преходът от старата към новата система?

Ползвахме друга система. Миграцията отне по-малко от 2 седмици и цялата информация от старата система беше прехвърлена в новата.

 

Как се научихте да работите със системата? Имаше ли обучение доволни ли сте от него?

Момчетата бяха изключително любезни с нас и обучиха целия наш екип. Направиха презентация и демонстация на целия екип. Нашите служители започнаха да работят пълноценно изключително бързо. Първите дни имаше човек от техния екип през цялото време докато не минат всички служители на смяна, за да се уверят те самите, че всички наши служители могат да работят самостоятелно.

 

 

Как приеха вашите служители новата система?

Бяха изключително доволни, тъй като както казахме по-горе при старата система бяха необходими да се извършват доста действия при всяка продажба. Бяха много доволни от факта, че с един – два клика могат да продадат услуга или стока на клиента срещу тях. По този начин се улесни в пъти тяхната работа и натовареност.

 

Направихте ли подобрения в процесите с помощта на системата и помагали Ви тя да разбирате и управлявате по-добре Вашия бизнес?

Още при първата среща с тях уговорихме какъв е нашия процес и какви точно промени искаме да извършат така, че нашия процес да стане максимално оптимизиран, ползвайки системата. Те ни увериха, че всички наши изисквания ще бъдат удовлетворени. Промените бяха големи, но те бяха единствено с цел улеснението на работат на нашите служите и съответно повишаване качеството на услугата. Осъзнавахме риска от прехвърляване на данни от една в друга система, но екипът на Фитсис се справи чудесно. Направиха всички настройки по тяхната система лично и на място.

 

Научихте ли нови неща за вашия бизнес, ползвайки системата?

Един от недостатъците на предната система която ползвахме е, че постоянно ни трябваше помощ от поддръжката, за да извлечем справка за дадени действия. Във фитсис справка можеш да правиш сам на абсолютно всичко което може да пожелае собственикът на един обект. От посещения, бар, стоки, клиентските профили, дневни/месечни отчети, комисионни и всичко което е необходимо.

 

Пускат ли се нови версии и подобрява ли се системата с времето?

Да, момчетата са изключително креативни. Винаги когато са готови с нов ъпдейт на система сме уведомявани и съответно пристъпваме към действие за ъпдейт. Подобрения има по визията както и други функциоанлности.

 

Системата помогна ли Ви да пуснете нови услуги?

Улесни продажбата на услуги на изплащане. Като сами успяваме да си направим настройките без помощ от поддръжката на Фитсис. Но те винаги реагират, ако имаме нужда от тях.

 

Системата на Fitsys помага ли Ви да сте конкурентни?

Доста по-добре е. Преди се образуваха опашки и хората се изнервяха. Вечер при пиково натоварване с 4 почващи едновременно събития успяваме за по-малко от 10 секунди да обработим даден клиент. Като се има предвид, че може да има мултиспорт карта и трябва да се маркират и в система на мултиспорт, а освен това се купуват и стоки от бара.

 

Оценете от 1 до 10 Вашата цялостна удовлетвореност от „Фитсис“.1 лошо, 10 отлично.

9, за да не решите, че сте перфектни и да спрете да се развивате.

Call Now Button