Fit Factory

Разговаряхме с Иван Стоянов, собственик на единствения 24/7 Фитнес в София

Как се запознахте с екипа на „Фитсис“?

Клиент на залата ни свърза.

Какви предизвикателства и проблеми имахте?

Имахме две системи – микроинвест за склад и фискализация, Андромеда за абонаменти. Работата с тези 2 системи паралелно беше доста натоварваща и отнемаше много време да се обслужи клиент на рецепция. Искахме една система да свърже всички аспекти на бизнеса и да е достъпна по всяко време от всякъде.

Как „Фитсис“ се справиха с вашите изисквания?

В една система се обединява всичко – склад, абонаменти, контрол на достъп. Функциите работят перфектно и всичко е на едно място. Като мениджърските ни решения се улесниха от информацията и репортите, които са вече достъпни от тази система.

Колко бързо пуснаха системата?

Имаше период на разработка, заради интеграция със ситемата за контрола на достъпа. В нашия случай това беше изключително важно, защото обекта работи 24 часа и не трябва да има грешки, защото след 22:00 няма оператор.

Удовлетворени ли сте от след продажбената поддръжка?

Момчетата от фитсис са супер гъвкави, комуникираме с тях по всякакви начини – chat, телефон, имейли. Спешните ни неща са се случвали веднага, а не спешните достатъчно бързо.

Ползвахте ли друга система и как премина миграцията и колко време отнеме преходът от старата към новата система?

Имахме система на контрол на достъпа и система за клубно членство. Отделихме нужното внимание и миграцията мина съвсем гладко и бързо. Не сме имали проблеми, които да изскочат на по-късен етап. Всякакви опасения които имахме, че нещо може ще се случи на по-късен етап се оказаха несъстоятелни.

Как се научихте да работите със системата? Имаше ли обучение доволни ли сте от него?

Фитсис екипа проведе обучение на място, но системата е интуитивна и всеки ползвател – оператор, управител, треньор свиква много бързо.

Как приеха вашите служители новата система?

Фитсис много улесни тяхната работа и са изключително щастливи, че направихме такава смяна.

Направихте ли подобрения в процесите с помощта на системата и помагали Ви тя да разбирате и управлявате по-добре Вашия бизнес?

Фитсис ми развърза ръцете да организирам моят бизнес по начини по които съм искал. Изключително се радвам, че всяка нова идея за подобрение и ъпдейт се чува от екипа и реализира.

Научихте ли нови неща за вашия бизнес, ползвайки системата?

Не научих кой знае какво ново ползвайки системата, но наблюдението и контрола на всички процеси става много по-лесно. Това, че система е достъпна през интернет много ме улесни и го смятам за незаменимо предимство.

Пускат ли се нови версии и подобрява ли се системата с времето?

Редовно се правят ъпдейти и хубавото е, че винаги нещата се подобряват с всеки следващ ъпдейт.

Системата помогна ли Ви да пуснете нови услуги?

Функциоаналностите на система за абонаментни карти с треньори бяха немислими със старата система. Вградихме онлайн календар в сайта ни, което потребителите оцениха високо.

Системата на „Фитсис“ помага ли Ви да сте конкурентни?

Субективен въпрос, но със сигурност колкото по-добре един управител вижда детайлите на бизнеса толкова повече това го улеснява.

Оценете от 1 до 10 Вашата цялостна удовлетвореност от „Фитсис“.1 лошо, 10 отлично.

10.

Call Now Button