Inspired Fit Strong

Разговаряхме с Ивайло Иванов, управител

Как се запознахте с екипа на „Фитсис“?

С екипа на фитнес се запознахме с общ приятел, които ни препоръча техния софтуер и усулги.

Какви предизвикателства и проблеми имахте?

Основните проблеми и предизвикателства, които имахме бяха, че нямахме софтуер на пазара, които да ни предоставя всички търсени от нас функционалности събрани на едно място. Като – резервации, стокова наличност, мобилно приложение, онлайн плащания и записване на упражнения и всичко това да бъде събрано в софтуер.

Как „Фитсис“ се справиха с вашите изисквания?

Фитсис успяха да разработят всички наши изисквания в техния софтуер и въпреки, че имахме специални такива за отделните функционалности те се съобразиха с всички наши желания. Това от което останахмем много доволни е, че те успяха по най-добрия начин да интегрират новите неща и това ни позволи работата ни да бъде по-оптимизирана и да тече по-бързо и лесно.

Колко бързо пуснаха системата?

При нас системата се пусна в рамките на 1 месец, защото нашите изисквания бяха много специфични, които трябваше да бъдат разработени от нулата.

Удовлетворени ли сте от след продажбената поддръжка?

Много сме доволни от поддръжката. Екипът на Фитсис реагира в рамките на същия ден при проблеми/бъгове.

Ползвахте ли друга система и как премина миграцията и колко време отнеме преходът от старата към новата система?

Преди да започнем със ситемата на Фитсис използвахме 3 различни софтуера с които се опитвахме да управляваме бизнеса си. Едната система ползвахме за резервация на тренировки, другата система беше за писане на упражненията на клиентите, а третата система беше за стокова наличност. Миграцията към новата система на Фитсис ни отне около 30 дни, защото имахме специални изисквания и беше по-трудоемко да се прехвърлят данните от 3 системи в една.

Как се научихте да работите със системата? Имаше ли обучение доволни ли сте от него?

В началото екипът на Фитсис проведе обучение с което разбрахме всички функционалности на новия софтуер и след това ни беше много лесно да продължим да използваме системата без трудности и нужда от ново обучение.

Как приеха вашите служители новата система?

Нашите служители бяха много доволни, защото тя улесни тяхната ежедневна работа. Функционалностите са направени интуитивно и със системата се работи с лекота.

Направихте ли подобрения в процесите с помощта на системата и помагали Ви тя да разбирате и управлявате по-добре Вашия бизнес?

Направихме подобрения, защото системата ни даде възможността да имаме цялостен поглед на целия бизнес и да взимаме правилните решение за развитието на нашия бизнес.

Научихте ли нови неща за вашия бизнес, ползвайки системата?

Научихме нови неща за нашия бизнес чрез подробните анализи и диаграми чрез който можеш ежедневно да наблюдаваш на къде върви твоят бизнес.

Пускат ли се нови версии и подобрява ли се системата с времето?

Средно на 2 седмици се пускат нови версии, които изчистват бъгове и вкарват нови функционалности, които още повече ни улесняват работата.

Системата помогна ли Ви да пуснете нови услуги?

Екипът на Фитсис е много отворен за нови предложения и при наши нови изисквания той е готов да ги разработи и по този начин да пуснем нова услуга. Пример е, че пуснахме споделен абонамент. С Фитсис пуснахме тази услуга, защото имаме такава опция. Друг голям пример е, че пуснахме мобилно приложение за Андроид и IOS. Това много улеснява нашите клиенти при резервации и следене тренировки.

Системата на „Фитсис“ помага ли Ви да сте конкурентни?

Помагани ни, защото функционалностите, които използваме са много комплексни и ползвайки Фитсис ни спестява много време от административни задачи на ден.

Оценете от 1 до 10 Вашата цялостна удовлетвореност от „Фитсис“.1 лошо, 10 отлично.

Оценяваме ви 9, защото независимо в коя сфера, винаги може още, а вашия софтуер се развива постоянно.

Call Now Button