Fitsys дигитализира индустрията за здраве и красота и ви предлага софтуер за цялостно управление на центрове за естетична дерматология и центрове за лазерна епилация. 

В днешната дигитална и забързана ера управлението на център за естетична дерматология или за лазерна епилация е немислимо без използването на добър софтуер, който да ни позволява безпроблемно и лесно да управляваме и следим бизнеса си. Fitsys ти дава едно цялостно решение, както за менажиране на всичко, свързано с клиентите / пациентите ви, така и с управлението на бизнеса ви. Ето част от функционалностите, които са най-важни за вашия бизнес: 

Функционалност -онлайн календар за резервации

Управление на ресурси

С Fitsys слагате край на дублираните резервации или резервациите, в които има проблем и презастъпване на апаратура. Софтуерът поддържа кабинети, оборудване, връзка между терапевт, услуга, оборудване и кабинет. Вече не е нужно да следите дали апаратурата е свободна, софтуерът прави това вместо вас

Онлайн резервации 

Приемайте резервации 24/7 без намесата на оператор. Улеснете клиентите си като им предоставите всички удобни за тях начини за запазване на час – по телефон, имейл, онлайн, през чат бот, през социалните мрежи. Не ограничавайте възможността за записване само до работното време на обекта ви. 

Функционалност -онлайн календар за резервации
Функционалност -онлайн календар за резервации
Функционалност -онлайн календар за резервации

CRM – управление на клиенти

С Fitsys вие притежавате и изграждате една подробна собствена база от данни за клиентите си, където може да съхранявате всякаква информация и да я използвате за предлагане на по-качествено обслужване.

Досие на клиента – съхранявайте и предоставяйте за подпис информирани съгласия, записвайте параметри на извършените процедури, здравен статус, алергии, предпочитания, анкети и резултати от анкети. Никога повече няма да се наложи да съхранявате и попълвате хартиени досиета на клиентите си / пациентите си. Fitsys ви предоставя възможността да записвате и систематизирате всякаква информация за клиентите си / пациентите си.

Снимки преди и след процедури – Снимайте директно от телефона си и съхранявайте в досието на пациентите си снимки преди и след процедури. Софтуерът ви позволява да редактирате и рисувате върху изображенията, както и да ги сравнявате

Услуги с параметри и консумативи  

Софтуерът ви позволява да зададете на всяка услуга какви параметри използва (например настройка на апаратурата, фототип на кожата, бележки, всякакви предефинирани параметри), както и какви консумативи се използват при направата на процедурата и тяхното количество. 

Управление множество обекти и служители 

Fitsys позволява управление на множество от обекти с отделни календари, отделни или общи служители, услуги и продукти. Системата позволява да се изчисли автоматично комисионните на служителите. Има възможност да зададете комисионна на % или на твърда сума, както и дали да се изчислява преди или след разходите. Има възможността и да давате комисионни за продадени продукти. Следете графика на служителите си и тяхната успеваемост. 

Управление на приходи и разходи

Във Fitsys може да вкарвате всички приходи и разходи по категории и да ги следите. Системата изчислява автоматично себестойността на предлаганите услуги и продукти за да може да определите лесно и печалбата си. Системата поддържа подробни отчети и анализи, които може да се експортват и в Ексел за допълнителна обработка. Fitsys ви позволява да взимате информирани бизнес решения. 

Функционалност - статистики, анализи, отчети

Автоматизирани маркетинг инструменти

 С помощта на Fitsys може да изпращате и автоматични напомняния за предстояща резервация, поздрав за рожден дне, всякакви предварително дефинирани съобщения при събитие, например промяна на резервация, отмяна на резервация. Може да изпращате новини, промоции, маркетинг известия по имейл, смс, viber, push нотификации.

Прехвърляне на база данни от друг софтуер

Ако вече използвате 1 или няколко софтуера и това не ви е удобно или не сте доволни Fitsys ви предлага всичко на едно място, както и безплатно прехвърляне на информацията от други софтуери.

Интеграции

Fitsys ви позволява да интегрирате  своя Google calendar, Ical, телефонна централа, Касов апарат и други.

Функционалност - статистики, анализи, отчети

Обучение и техническа поддръжка 

При започване на работа със системата ни, вашите служители ще бъдат обучени. Предлагаме качествено обслужване и Live чат през системата, където наши служители ще отговорят на вашите въпроси бързо и ще осигурят качествена техническа поддръжка. Поддържаме и подробна документация на системата, така че винаги да може да намерите това, което ви трябва.

Call Now Button