Последните месеци сме свидетели на световна пандемия от Covid-19. Това е положение, в което много от нас не са попадали и това естествено буди страх и несигурност. Тези чувства се поддържат всекидневно от медиите. Освен страха от заразата, в нас седи една постоянна несигурност от бързо променящата се обстановка – не знаем дали утре ще сме с маски или без, дали ще работим от вкъщи или от работното място, дали любимият ни клуб за спорт, където намираме спокойствие и мир, ще работи ….

Когато обстановката се променя толкова бързо е много важно да можем да комуникираме постоянно с клиентите си, да им вдъхнем доверие, спокойствие и сигурност. Разбира се за да можем да комуникираме с тях е необходимо бизнесът ни предварително да е изградил своята база от клиенти и техните данни.

Какви са начините за бърз контакт с потребителите ни:

 • Пост в социални медии – социалните медии са инструмент, който е почти необходимо да имаме и да използваме активно, но тук недостатъкът е, че социалните медии ограничават достигането до хората и вашето послание достига до ограничен брой хора
 • Електронен бюлетин – много добър маркетинг инструмент и начин за комуникация с голям брой хора, но недостатъците са, че често имейлът ни отива в спам кутиите, а и обикновено между 10-20 % от хората отварят имейлите си.
 • Съобщение на основни места в сайта ни – задължително е, но понякога това включва намесата на програмист, понякога е много бавен процес, който във времена, в които понякога се налага на няколко часа да обявяваме промени, е неефективно.
 • Специализиран софтуер – най-доброто решение за бърза връзка с клиентите ни. Специализираните софтуери за управление на бизнеса ни трябва да предлагат поддържане и обновяване на базата данни от клиенти, лесното им сегментиране и достъпване. Нашият софтуер Fitsys позволява лесно импортиране на клиенти и обновяване на базата ни данни, филтриране по различни критерии. Но в случая с извънредната обстановка, едни от най-големите предимства на софтуера са:
  • Възможност за изпращане на имейл съобщения към нашите клиенти
  • Възможност за изпращане на смс-и до цялата база данни
  • Ако имаме мобилна апликация – възможност за пуш нотификации – съобщение, което изкача на телефона на нашия потребител
  • Секция новини в мобилната апликация – лесно достъпен прозорец в апликацията, в който излизат всички новини, които сме написали за бизнеса си.
  • Възможност за изпращане на вайбър съобщения

С какво ще ви помогне използването на нашия софтуер:

 • Ще може да уведомявате вашите клиенти на минутата, в която настъпят сериозни промени – отваряне / затваряне на обект, отмяна на практики, отсъствие на персонала
 • Ще може да поддържате спокойствието в хората с уведомления за противоепидемичните мерки, които взимате в обектите си, за да не се стигне до разпространение на заразата
 • Ще може да предупредите за изискванията в обекта – задължително ли е носене на маски, можем ли да използваме материали от обекта ни или трябва да носим лични вещи (постелки, кърпи…)
 • Най-важното – ще градидте доверие в клиентите си, а доверието кара хората да изберат вас пред конкуренцията ви, както и ви води нови клиенти.

Ако още не използвате софтуери за управление на обекти, запознайте се с основните функционалности на нашия софуер и заявете демо за да се запознаете и лично с лесното използване на Fitsys.

Call Now Button